Bouw aan een sterker lichaam

Verstevigen en sterker worden

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak  Kilo's kwijt op een verantwoorde manier

  Een sterker en steviger lichaam en een gezonde geest? Dat is ook voor jou haalbaar. 

  Samen met jou gaan we aan de slag met de juiste oefeningen om jou sterker, soepeler en steviger te maken. Meer spieren, minder vet: daar streven we naar. Een lichaam dat tegen een stootje kan met meer weerstand.

  Daarbij word je persoonlijk begeleid, regelmatig opgevolgd en krijg je steeds opnieuw een programma op maat. Samen bepalen we realistische doelen en zorgen we ervoor dat je ze haalt.

  Een sterk en stevig lichaam is ook voor jou haalbaar!

  De juiste oefeningen
  Antwerpen, zoo - 14 november, 2022. Rots brug over het kooi van de leeuwen.

  Vaak kun je heel lang trainen zonder al te veel resultaat. Bij Fitality Nieuw Zuid zijn we thuis in het verkrijgen van een sterk en stevig lichaam. Met de juiste oefeningen zetten we het metabolisme van je lichaam aan het werk. Al op korte termijn merk je een ontzettend groot verschil.

  Mix tussen cardio & kracht
  afvallen

  Een sterker lichaam betekent niet enkel werken op kracht. Een goede mix tussen cardio, kracht en gezonde voeding zijn essentieel. Tijdens het intakegesprek luisteren we naar je verhaal, bepalen we samen je doelstellingen en maken we een plan van aanpak op om er naartoe te werken. Laagdrempelig en concreet.

   GRATIS KENNISMAKING

   Zit je nog met vragen, kom je graag eens langs in de club of wil je meteen een afspraak vastleggen. Contacteer ons via het formulier of bel ons op 0498 59 60 80.
   We vertellen je graag meer over onze aanpak om aan kracht te winnen en een sterker en steviger lichaam te bekomen.

   Adres

   Michel de Braeystraat 51
   2000 Antwerpen

   Telefoonnummer
   Start vandaag nog!

   Meld je aan

   Bedankt,we houden je op de hoogte!

   There was an error while trying to send your request. Please try again.

   Fitalityclubs Nieuw Zuid will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.